Kom tot rust…

De Luihoeve is een oude boerderij uit de vorige eeuw
die in 1973 werd omgebouwd tot een taverne.

In februari 2016 neemt Lieve Versmissen haar intrek in het gebouw. Ze behoudt de typische landelijke stijl en ze geeft de bestaande meubelen een tweede leven zodat ze perfect in het rustieke interieur passen.

Zoals de naam al doet vermoeden is Luihoeve de ideale plaats om even tot rust te komen. Door de fantastische ligging is het de perfecte vertrek- of stopplaats voor wandelaars, fietsers en ruiters. In de buurt vind je tal van routes die je naar de mooiste plaatsjes van Meerhout en omstreken brengen. Het uitgebreide aanbod van brochures, wandel- en fietskaarten helpt je alvast om de streek te leren kennen. Je auto vindt op onze ruime parking zeker een plaatsje.

Wil je onze schitterende omgeving verkennen te paard, dan kan je na reservatie terecht bij de Boshoef (www.deboshoef.be).

Lekkere en eenvoudige keuken met verse producten

Lieve en haar gastvrije team staan garant voor een lekkere en eenvoudige keuken. Je kan kiezen voor een lunch à la carte of voor de verschillende seizoenssuggesties. Voor ieder wat wils. Afsluiten doe je met een coupe huisbereid ijs of een ambachtelijk tasje koffie gemaakt met vers gemalen bonen. Voor feestjes tot 40 personen maakt Taverne Luihoeve graag een buffet op maat.

Tijdens de zomermaanden, terwijl de kinderen in de tuin ravotten, kan je bij een frisse pint heerlijk ontspannen op het gezellige terras.

Honger of dorst? Bekijk onze kaart met seizoenssuggesties.

Menukaart